Categorii

Cos  

Nu sunt produse

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Check out

Producatori

SmartTrade
SmartTrade
SmartTrade

Newsletter

Search

1100/06 Planuri constructie navomodel Victory Models, bricul rusesc Mercury

1100/06  Planuri constructie navomodel Victory Models, bricul rusesc Mercury
Bricul rusesc Mercur cu 20 de tunuri a fost produs in Sevastopol incepand cu 28 Ianuarie 1819. A fost gandit ca vas de patrulare pentru a proteja coastele Caucazului de Nord. Construit din stejar de Crimeea cu un pescaj redus si rame bricul rusesc Mercur a fost lansat la apa pe 7 Mai 1820 si retras din activitate pe data 9 Noiembrie1857.

Detalii suplimentare

130,90 lei cu TVA inclus

1100/06

Disponibilitate: Suna pentru termen de livrare

Adauga in cos

Mercur a luptat in multe batalii insa cea mai importanta a fost confruntarea cu o flota otomana importanta cand era sub comanda locotenetului A. Kazarsky. Aceasta a inceput cand Mercur si alte doua nave rusesti au fost atacate pe drumul de intoarcere din Anatolia.
Datorita vantului slab bricul Mercur nu a reusit sa fuga ca si cele doua nave insotitoare de flota turceasca astfel ca a trebuit sa lupte. Doua nave de lupta turcesti au intrat in lupta ce parea fara sperante pentru Mercur. Echiapajul rusesc a hotarit sa lupte pana la capat si dupa cateva ore de lupta si manevre facute cu ramele si sub vant au reusit sa distruga serios velatura navelor turce si i-au obligat pe acestia sa se retraga.
A fost notat ca dupa lupta navala un navigator al unei nave turce a comentat lupta glorioasa a bricului Mercur laudand-ul pentru galanterie si pe capitanul acestuia pentru curajul dovedit.

"Daca in faptele de vitejie a trecutului si a timpurilor noastre exista dovezi de curaj, aceasta lupta le umbreste pe toate iar numele eroului acestei lupte ar trebuii scris cu litere de aur pe altarul gloriei, capitanul a fost Kazarsky, iar numele bricului a fost "Mercury""
Bricul Mercur este unul dintre cele mai faimoase vase rusesti iar amati a facut cerecetari amanuntite asupra-i pentru a-l reproduce cat mai fidel.

Planuri de constructie pentru navomodel Victory Models, bricul rusesc Mercury
NUMAI IN LIMBA ENGLEZA.

SCARA 1:64 - LUNGIME 80CM - INALTIME 65CM