Categorii

Cos  

Nu sunt produse

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Cos Check out

Producatori

SmartTrade
SmartTrade
SmartTrade

Newsletter

Search

BALENIERA tip New Bedford - 1860, Navomodel Amati, 55cm, Scara 1:16

Baleniera de tip  New Bedford era o barca usoara si rapida cu capete duble pentru a putea manevra cu usurinta si a schimba directia rapid. Avea bordajul realizat din cedru de maxim 12mm grosime pentru a nu putrezii cu usurinta.

Detalii suplimentare

599,76 lei cu TVA inclus

1040

Disponibilitate: Suna pentru termen de livrare

Adauga in cos

Baleniera de tip  New Bedford era o  barca usoara si rapida cu capete duble pentru a putea manevra cu usurinta si a schimba directia rapid. Avea bordajul realizat din cedru de maxim 12mm grosime pentru a nu putrezii cu usurinta.

O baleniera de acest tip putea fii cu usurinta trasa multe mile marine de balena atinsa de harpoane inainte ca aceasta sa oboseasca si astfel voiajul de intoarcere putea dura si cateva zile.

 

Marinarii aveau in acest caz rezerve de hrana si apa precum si un catarg, echipament de navigatie si alte provizii depozitate in barca.

 

Acest kit a fost atent gandit si contruit pentru a va oferii ore pretioase de lucru.

 

Include coca pretaiata si coastele, bordarea interna realizata din lemn de esenta tare, filele de bordaj extern, pretaiate si preformate precum si toate accesoriile din lemn si metal sau rasina, catargul, intructiunile de constructie si planurile.

Scara 1:16 - Lungime. 55mm